CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 12, 2010

kaki double melecet

Kolej saya SANGAT jauhhhhhh dari fakulti..damn it!
kalau nak tau perjalanan biasa dengan berjalan kaki dari kolej kediaman ke-11 ke fakulti perubatan mengambil masa lebih kurang 30 minit.. gila x gila?
Terima kasihla UM sebab letak saya duduk kolej jauh2..
Anda mmg suka saya excercise manyak2 kan?
hari ni 1st day kat fakulti.
Saya rasa menyesal gile pakai kasut baru tanpa socks tadi.
dah tau kolej jauh yg suka suki  xpakai socks tu pehal?
kan dah nyusah diri sndri.
xpasal2 ah g jalan pulak g PPUM(pusat perubatan Universiti Malaya) semate2 nak beli plaster..
Sadis gile kott..
So far live kat UM ni ok la..Tapi experience die sangat lain dgn kat pasum..
dulu duduk kolej 12 yg best giler tu,bilik lawa,faciilties best,cafe best..n paling penting pasum dekat jek dgn kolej..
kalau kelas pukul 8 pg bangun 7.45 pun sempat sampai..hohoh
Tapi sekrg even same jek tmpt kt um, experience beza gilerrr..
Kolje jauh,bilik BOLEH la...facilities pon BOLEH la..
nk compare ngn 12th mmg xley la..
Hopefully ley adapt cepat ngn situation ni.
N I don't wanna be late to class!!! dah la jauh.
kalau lambat mmg dead meat la..

4 comments:

pemetik bintang said...

gi;as arh jauh doe ;S

-li.zue- said...

weyhhh shark!

ko kenal aku tak ni? wee.

rindu plak nak lepak buat cheers sekali dgn ko dowh!

Syaqila Osman said...

Li zue!!! hahahaha..wey hang li zue.kenal la ngeng..tau xpeee.rindu ohhh..n rindu usha vietnam..wahahah

Syaqila Osman said...

Li zue!!! hahahaha..wey hang li zue.kenal la ngeng..tau xpeee.rindu ohhh..n rindu usha vietnam..wahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...