CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 9, 2011

New header. ;)

tAssalamualaikum..


kalau siapa2 yang selalu jenguk blog aku sure perasan kelainan blog aku.
aku dah buat header baru.hehe.
self made tau! aku guna photoscape.
selama ni aku main copy je free template kat mana-mana.
walaupun aku tau header aku tak secantik orang lain, oklah kot untuk newbie mcm aku kan.
hehehe.
ni ah first time aku buat header sendiri.
sebelum ni hanya mampu jeles dengan blogger2 yang terer wat header cun2.
nak wat sendiri tak reti.
atlast tahulah gak mcm mana nak buat header even tak comel pun.
so what do ya think?? ok ke tak?


Love,

2 comments:

bintang timur said...

ada2.
cun jer header syaq nie..huhu..nie yaya la..kenal lg x??

SyaQila SharKy said...

yaya! sure ah ingt.just followed u.hehe.. thanx.1st time cube.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...