CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 14, 2011

rindu kaulah room mate!

Malam ni rinduku membuak-buak dekat bekas roomate aku masa pasum dulu..
nama beliau ialah Sazlina atau lebih famous dengan nama Lyna.



rindu giler tengok cerita korea sama-sama especially FamilyOuting...


rindu giler usha mamat-mamat handsome masa tengah jalan pegi kuliah... *kantoi disitu*


rindu giler thrill jumpa mamat-mamat korea kat UM walaupun tak hensem tp asalkan dia korea.*gelak kuat-kuat*


rindu giler turun cafe beli food sama-sama..


rindu giler makan ikan bakar sama-sama..


rindu giler sama-sama  touching + nanges laju-laju bila musim exam tiba sambil cakap " aku harap pointer kita lepas JPA"


rindu giler mengumpat pasal kapel2 yang tak segan silu berpegang-pegang dan membuat aksi lebih dari itu.


rindu giler sama-sama thrill tengok Super Junior menari smart habis sambil makan biskut Famous Amous


rindu giler sama-sama terlajak bangun dan lambat pergi kelas. last sekali decide untuk tak pergi.


rindu giler pergi jalan-jalan dengan dia..


rindu giler cakap pasal skandal dia SI TIE KUNING.


rindu giler makan kat Seoul Garden sama-sama


rindu giler borak-borak sampai tertido.


rindu giler tengok muka dia bila blur.


rindu gila bagi makan ikan kat tasik sama-sama.


rindu gila stay up study sama-sama.


rindu giler pergi kuliah sama-sama


rindu giler sama-sama ngantuk time kuliah sebab tak paham lecturer ajar apa.


rindu giler curi-curi makan masa kuliah.

fuhhhh~ semput I! nak list satu-satu mcm sangat banyakkk!


Norsazlina Saat,serius aku rindu giler tahap everest dekat kau dow!
rasa macam nak pergi kolej 8 sekarang jugak! T___T


Room mates yang gila!
inilah cara untuk jelir orang tapi masih mengekalkan kecomelan.
























ok mari kita lupakan kesedihan itu seketika.
kasi hepi sket kat Cek Lyna yang tengah tacing mengimbau kenangan. haha.
disebabkan kau minat sangat dengan  Dong Hae Super Junior,
 aku  nak kasi kau hadiah special edition. choy!
 Special Editon diterbangkan khas dari Korea.
kau thrill x sekarang? sila angguk laju-laju.






Inilah dia hadiah special tak berapa nak special tu.
Tadaaaaaaa~


Alololo.. sweet couple la tu!hahaha



ok fine. aku tipu!
hadiah ni tak terbang dari Korea pun.
terbang dari kolej 11 UM je.
huahuahua~

actually aku dah lama nak edit pic kau dengan Mr Donghae.
tapi selalu gagal cari masa.hehs~
harap-harap kau sengih lebar la tengok pic yang tidak seberapa ni. *tunduk kepala sambil sengih kambing*




notakaki: mintak ampun sejuta kali sbb  aku curik pic FB kau lyna!* sambil menari sorry-sorry*



Love alwayz,

5 comments:

sitinurulafiah said...

rindu jugak kat elle, :(
waa sujuuuu! :)
syaq nak jugakkk ;p

SyaQila OsMaN said...

alololo. nak gak ke? later I wat utk u dgn eunhyuk lak ye??? ngeeee

sabby comel~ said...

weyh shaky!!ko wat aku rindu jugak...wu wu wu....

SyaQila OsMaN said...

pergfhh xtahan dgn COMEL tuu.hahahah.. uwaaaa.tacing aku cmni.uwuwuwu.. rindu nanges tepi loker.haha

idayahkapi said...

comel lahh gambar lina tu. aku rendu korang dua jugak! BANYAK! huhu. edit la untuk aku jugak syaq. HAHAHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...