CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 23, 2010

saya sibuk!

Sepanjang minggu ni aku sangat busy.
Busy sampai xde mase nak makan,mandi,tido.
haahaha..keterlaluan sungguh statement kau syaq.
takde mananya kau sanggup xmakan kan syaq kan?
haha~


tak tak.kuliah belum start lagi.
masih berbaki cuti seminggu lebih2 sket.
adala lagi beratus jam. kalau kira jam boleh nampak macam banyak sikit kot kan?
aku busy marathon macam2 drama dan variety show.
aku juga busy jadi tutor sorang budak yang segan silu nak cakap dia minat SUPER JUNIOR.
hahaha~ sampaikan rupanya ada lagi variety show suju yang aku belum tgk tp dia dah tgk.
kalah sifu tau!
dan dia sendiri rambang mata nak pilih yang mata satu. xpela ____.kau xpayah pilih.sebab sampai bila2 pun kau takkan mampu pilih.haha
disebabkan itu aku tak update blog beberapa hari.
sorry blogku terabai seketika.
aku pasti bila start kuliah nanti sure akan lebih terabai.
maaf ye blog!




3 comments:

idayahkapi said...

sebok nampak?! tauu la tak larat nak layan kyuhyun. ahahah. btw kem salam muahmuahhh kat siwon, ckp kat die sorry lama tak cntct. :)

SyaQila SharKy said...

dye!!!! rinduuu.
bailah dye.akan aku sampaikan kat siwon kau.haha
tulaa..since kyuhyun makin bz blakon theater bagai ni aku pun sibuk menyediakn keperluan dia.lol

idayahkapi said...

hahaha. layaaaaaaannn!
aah aku tgk video yg die berlakon 3 musketeers tuu. cutee! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...